Timocki Oglasi

sreda, 24 april 2019 09:41

Telo žene pronađeno u Borskom jezeru

Written by

Maja Tošić (39), iz Bora, pronađena je juče mrtva u Borskom jezeru, bez vidljivih tragova nasilja.

Kako se sumnja, najverovatnije je reč o samoubistvu, ali je Tužilaštvo, ipak, naložilo obdukciju tele nesrećne žene, koja iza sebe nije ostavila oproštajno pismo.

Novosti, Foto P. Milošević

Tinejdžer (15) poginuo je danas u Boru kada ga je na pešačkom prelazu udario kamion.

Kako saznajemo, dečak je bio na biciklu kada ga je udario kamion. On je sa teškim povredama prebačen u bolnicu, gde je ubrzo preminuo.

Kurir.rs/S.A.B/Foto: S.A.B.

Ukupno je isekao gume na oko 20 automobila, od toga tri policijska, uključujuči i "maricu".

M.J. iz Majdanpeka, lišen je slobode zbog sumnje da je u petak, ispred Policijske stanice u tom gradu najverovatnije nožem isekao gume na ’"marici’" i još dva policijska automobila, a da ga niko od policajaca nije video.

Nakon prvih "uspeha", M.J. je na putu do kuće, na između 15 i 20 automobila isekao gume, posle čega je mirno legao da spava. U subotu ujutru je primećena šteta, a policija je brzo locirala "sekača".

M.J. je, navodno, na saslušanju izjavio da se ne seća da je sekao gume jer je "bio pijan". Protiv njega je podneta prijava zbog uništavanja tuđe imovine, posle čega je pušten da se brani sa slobode.

četvrtak, 07 februar 2019 12:47

Zaječarka traga za bebom otetom na porođaju!?

Written by

Sumnju je izazvao nedostatak dokumenata o smrti bebe. U otpusnoj listi samo je konstatovana smrt – podataka o uzrocima smrti nema. Plač obe bebe ostao je urezan u pamćenju – bliznakinje su, uverena je, razdvojene na rođenju.

U zaječarsko porodilište 27. aprila 1970. godine stigla je N.N (ime poznato redakciji). Mlada žena rodila je dve devojčice, kako je babica tvrdila na porođaju, jednojajčane bliznakinje, kao suza suzi nalik jedna drugoj, piše portal Glas Zaječara.

Preplašena i umorna, čula je plač dve bebe. Nije ni bila svesna činjenice da nosi u svom stomaku dva života.

Dan kasnije saopšteno joj je da je drugorođena bliznakinja preminula. Bebu nije videla. Niti joj je iko objasnio šta je uzrokovalo njenu smrt.

Ophrvana bolom, u tom trenutku razmišljala je samo o onom živom detetu, ali sumnje su sa vremenom počele da je muče, sve dok nije, suočavajući se manjkom dokumenata koji prate smrt njene bebe, posumnjala da je priča o njenoj smrti izmišljena, a da je njena beba nekome predata.

U potragu za svojom tetkom 2014. godine krenula je S.S. (ime poznato redakciji). Služeći se uputstvima udruženja roditelja otetih beba, počela je da pribavlja dokumente o smrti svoje tetke. Slagalica je počela da dobija delove koji nedostaju.

„Nedostaju dokumenta o smrti bebe. Samo je u otpusnoj listi navedeno da je umrla. Nije naveden uzrok smrti. Nema upisa u knjizi rođenih, nema upisa u knjizi umrlih. Nisam mogla da pristupih arhivi u Domu zdravlja, rečeno mi je da je propala. Nema potvrde o sahrani. Verujem da je živa i neću odustati od potrage za njom. I moja baka oseća, njen majčinski instinkt joj govori da je živa. Moja tetka oseća kao da joj nedostaje deo njene duše i to je jako muči. Baka je isuviše stara da bi tražila sama, ja sam tu da joj pomognem. Ona ima pravo na istinu. Sigurna sam da to nije jedini slučaj. Još beba je nestalo.“ – izjavila je za naš portal Zaječarka S.S.

Izvor: Danas

četvrtak, 07 februar 2019 12:33

Bor: Mesecima silovao maloletnu svastiku

Written by

D. A. (33) iz Bora uhapšen je zbog sumnje da je u više navrata silovao svoju maloletnu svastiku I. M. (16).

Prema nezvaničnim informacijama, D. A. je maloletnicu navodno prvi put obljubio u decembru 2018. godine, a njegovo seksualno iživljavanje nad sestrom supruge nastavilo se i u narednom periodu, piše Kurir.

Prema rečima izvora, I. M. je tek posle dva meseca pakla odlučila da prijavi policiji muža svoje setre.-
D. A. je na sestru svoje supruge prvi put nasrnuo u decembru, a nakon toga joj je zapretio da nikome ne priča šta se dogodilo jer će u suprotnom ubiti nju i njenu porodicu. Devojčica se zbog toga jako uplašila, bila je istraumirana i trpela jer torturu svog zeta skoro dva meseca – priča izvor upućen u istragu.

Inače, D. A. I maloletnica se poznaju godinama zbog rodbinskih veza.

- On je duže vreme u braku sa devojčicinom sestrom i imaju četvoro dece – dodao je izvor.

Pretraga oglasa >>>

pametna kuca roletne garazna vrata