Timocki Oglasi

Zvučna kartica za snimanje Zvučna kartic

Dodaj u omiljene oglase
Cena: 990 DIN
Kontakt (telefon, adresa) 0612892308
Postavljeno 09-08-2019
Kreirao

Opis vaseg oglasa

USB zvučna kartica za povezivanje gitare radi snimanja na računar ili lap top. U potpunosti menja slabu zvučnu karticu integrisanu u računar. Opis funkcionisanja i upotrebe:

1. Uključite svoju omiljenu gitaru i pretvorite računar u sistem za pojačavanje i snimanje gitare bez ikakvog drugog hardvera.

2. Stereo izlaz za slušalice omogućava vam da čujete šta snimanje sa računarom, a može se koristiti i za praćenje sa aktivnim zvučnicima monitora. Odlična zvučna kartica za gitariste koji žele studijski da snimaju svoje izvođenje na gitari kao da imaju mini studio. Ako imate gitarsko pojačalo, jednostavno uključite output izlaz sa pojačala u zvučnu karticu i snimajte.

3. Kompatibilan sa ps-em, mak računarom, a takođe kompatibilan za sledeće operativne sisteme XP profesional, vista windows 7. U sebi ima sve potrebne drajvere.

4. Visokokvalitetne komponente. Uz zvučnu karticu dobijate instalacioni disk sa5. Funkcija programom GUITAR RIG 2 koji je legalan i lak za instalaciju.

6. Napaja se USB  sa PC-a - ne zahteva spoljno napajanje.

7. Jednostavna instalacija. Za svoje mogućnosti, veoma povoljna cena. Naručite na tel. 061 289-2308. Cena 99o din. Slanje brzom poštom u roku od 48 sati.

Lokacija

Knjaževac

Komentari i pitanja

Pretraga oglasa >>>

pametna kuca roletne garazna vrata